Saturday, July 21, 2012

Shopping raya at jln TAR

Menjejakkan kaki kesini untuk mencari baju raya anak2. Dah la Aidil n Achan posa... Mmg tergugat iman depa kena jalan kat tgh panas. Umat manusia pon punya la ramai. Singgah kat First Lady...ada baju Jovian..lawa... Teringin sangat tp memandangkan bawa anak2, susah la nk try. Takpalah, nanti sbl raya ai ada ambik cuti so, nanti ai datang lagi. Sapa2 nak rasa baju designers..bolehla p tgk kat First Lady jln tar. Situ jer ada..cawangan lain tkdakkkkk. Mencari tudung yang betul betul labuh untuk buat pakai terawih, tp tk jumpaaa. Nak cari Tudung macam heliza helmi tu... Cantik. Sesuai utk tudung dan juga telekung. Ada sapa tau nk beli kat mana? Taknak yang online kalo boleh... Congrats utk kawanku Marlia yg dah bersalin 1 ramadhan.. Nanti aku p tgkkk, insyaalah. Nk p cari brg baby dulu. Update gambar Aydan skit

Ramadhan tiba lagi

Alhamdulillah dipanjangkan usia utk bersama sama lagi menyambut Ramadhan Oh..dah bersawang-sawang diaryku ini. Banyak aktiviti lately tapi tak menyempat nyempat nak bercerita kat sini. Mna dengan kerja kat office yang sgt stress. Balik rumah pikir nak settle2 keje rumah pastu flat dlm bilik. Tima weekend baru jalan2 , so bila sangat la ada masa nk update diary mahupun fb. Ramadhan kali ni azam nak pergi teraweh at least seminggu 2 kali time weekend. Hari hari kerja mmg agak susah la. Semalam dgn jayanya solat teraweh kt masjid tuanku mizan putrajaya. Aydan paling sporting. Tk kacau langsung...boleh la mama bawa p solat kt masjidilharam pulak yerrrr. Aichan n sara seperti biasa, masalah hebiaq(bahasa utagha) mmg tkleh tnggal.mesti nk melawat toilet juga. Takpalah, drpd depa terkincing lam masjid better depa habaq nk kencing kan?.. Dikesempatan ini nk mohon ampun dan maaf atas segala kesalahan, dalam duk melawak, ada yg terguris ka, mintak maaf byk2 naa. Salam Ramadhan al mubarak