Saturday, July 21, 2012

Ramadhan tiba lagi

Alhamdulillah dipanjangkan usia utk bersama sama lagi menyambut Ramadhan Oh..dah bersawang-sawang diaryku ini. Banyak aktiviti lately tapi tak menyempat nyempat nak bercerita kat sini. Mna dengan kerja kat office yang sgt stress. Balik rumah pikir nak settle2 keje rumah pastu flat dlm bilik. Tima weekend baru jalan2 , so bila sangat la ada masa nk update diary mahupun fb. Ramadhan kali ni azam nak pergi teraweh at least seminggu 2 kali time weekend. Hari hari kerja mmg agak susah la. Semalam dgn jayanya solat teraweh kt masjid tuanku mizan putrajaya. Aydan paling sporting. Tk kacau langsung...boleh la mama bawa p solat kt masjidilharam pulak yerrrr. Aichan n sara seperti biasa, masalah hebiaq(bahasa utagha) mmg tkleh tnggal.mesti nk melawat toilet juga. Takpalah, drpd depa terkincing lam masjid better depa habaq nk kencing kan?.. Dikesempatan ini nk mohon ampun dan maaf atas segala kesalahan, dalam duk melawak, ada yg terguris ka, mintak maaf byk2 naa. Salam Ramadhan al mubarak

No comments: