Sunday, March 6, 2011

Lagi cerita Aichan dan case kat ENT





This what came out from her nose..Yucky!

Bayangkanla, mesti byk kali dia buat project tu...adeh...mcm2 benda bergumpal2 tu....
Baunya....tak tahan. Busyukkkk yang amat. Lebih hebat dari tong sampah. Mana la hidung aichan tk busyuk.

Lepas pengalaman perit berpuasa selama 5 jam.. Aichan memang sangat menghargai makanan. Sgt byk makan dan minum...agaknya takut ditarik balik nikmat boleh makan dan minum kot.

1 comment:

madamoiselleczar said...

umang aiii..kesian aichan..
bdk2 mmg suka buat aktiviti menyumbat ni agaknyer :(
hari tu my alia pon sama...tp menatang tu kuar sendiri masa dia bersin buleh? sekali aku tgk, yg kuar tu adalah sequin drpd tudung buleh??!
sure la bukan kat umah haku kejadian menyumbat itu berlaku sbb aku tak pakai tudung...ni mesti kes kat umah maktok dia! huhuhu