Thursday, August 4, 2011

Hari ke 4 puasa dan aku

Baru nk menulis pasal puasa. Puasa memang penat, nak nak pulak time petang-petang tu kuat pulak rasa loyanya. Angin-angin..segala macam angin keluar sebab perut kosong.

1st day puasa masih boleh makan nasi time berbuka. Tapi start day 2 smp la ke harini, mula la tk lalu makan
nasi. Mujur la time sahur makan nasi. Semalam, balik pukul 4 jadi sempat la keltung kletang masak.
Ingatkan lalu la nk telan nasi sebab time sahur lalu makan sebab masak sendiri. End up, makan kuih, makan bubur pulut durian sikit dan lauk.
Sikit punya sedap aku masak semalam sampai hasben ku bertambah2 tapi tukang masak ni tk selera juga.

Duk tala ayaqqqq saja.

Mujur pagi ni sempat juga menjamah nasi dan lauk2 yang aku masak semalam..hahahahhaa..
Daging rebus (yang terhangit sikit so jd daging bakar ) ccicah ayaq asam, gulai ikan masin dengan terung, sup sayur dan ayam goreng.

Kalo berterusan camni, mau slim aku by the time nak raya..wakakkakakakaaaaaaaa. Perut pon belum membonjol besar sangat, ada la sikit2 cute bumps...(perasan)

1 comment:

azil.eid said...

statement "cute bumps" yang tak tahan tuuhh..

=P

muahahahahaha..!!

Our latest picture