Wednesday, January 18, 2012

Cameron Highland trip

Lepas minggu pertama Aidil dan Aichan masuk sekolah, mama beli bilik kat groupon untuk overnight di Cameron Highland. Saje je la, sebelum dapat baby..ingat nak bercuti2. Short trip je pun...2hari 1 mlm.

 Ni masa nak bersiap2 ke Cameron..dah pukul 11am pun masa tu...
Check in kat EQ hotel. Mujur Aidil ada game, tkde la dia asyik mengusik adik2........Haritu fullhouse kat EQ hotel, mujur dah booking.

 Our bedroom balcony...............................
 On our way to Pasar Malam Brinchang..nak cari strawberry!yummy!yummy!
 Sibuk je Sara nk berhimpit2 duk depan dengan mama tau..dah la perut mama besarrr
 Eh, Aichan kena tinggal ek kat Pasar malam.. tu la, jalan sorang2 lagi! Kan dah panik
 Keesokkan harinya, tkde apa2 aktiviti pun. Balik tu singgah jap tea plantation. Nak minum teh dgn cakes... mula2 nak cari scones tp malas la pulak nak berenti kat pekan tu. Ada satu kedai makan yg jual scones sangat murah. Kalau kat tea plantation ni satu set scones-2biji je RM12. Kalau kedai tu dlm RM2-3 seketul.

1 comment:

Malay-Kadazan girl said...

Tanoshisou...Hope you have a smooth birth delivary. Die/Diana@Malay-Kadazan Girl.

Our latest picture