Thursday, April 12, 2012

Massage @Emperor spa

Bought this groupon voucher for about RM60 for 120min spa and massage package.
Tak sabar nak try sebab review dari kawan2 amatlah memberangsangkan....katanya akak urut ni pandai urut utk bersalin, naikkan rahim bagaiiii...hohooho

Fyi, ini kali ketiga aku kena urut (tk kira urut masa kecik2 sbb terseliuh kaki ek).
Aku ni penakuttt kena urut, sbb tu kali pertama aku urut satu bdn masa 2 bln lps beranak anak no 1.Sakittt woooo...terus serik, aku urut sekali je.2nd time pulak, ada promo kat hotel Pullman Putrajaya. Yang ni mmg best, lepas urut, wangi giler, rasa bdn berkilat2 dipolish. Duit pon bagai dipolish2 gak laaaa

Kali ni yang ketiga la kiranya...expected something like pullman punya urut..ooohh tak, sakitnya. Ni urut melayu style. Adehhhh...aku mmg tak tahan. Aku dah slow2 sbb esok aku nak keje..tapi tahap slow dia masih aku tak tahan. Byk ketul angin la..mujur la dia ckp rahim aku kat atas..hihihihi.bGi ceretain org mungkin suka urut2 malay style gini yapi utk aku...ohh.time kasih la. Spa takpe. Yg best nya part sAuna n scrub2. Maklumla, celah2 pelipat kaki dan belakang tu tidak rajin dan takdak masa nak menelek satu2 tapi masa kat spa td habih digosoknye. Hibihihiii...malu tapi, serah je la.

Nak compare urut kat pullman tu, dilakukan dgn berhati2, slow2 dan tutup2. Yang ini..agak expose ekkk..tk dpt bayangkan kalo pegi dengan org lain..hahahahahahahahahha

Ada duit lebih dan masa lebih, bak pegi spa kat pullman lagi laaa.

No comments:

Our latest picture