Sunday, April 8, 2012

Zoo negara

Barubalik....

Sangat penat.japgi la uploadgambar.

.....................................update.................................................................


 Acu dengan 2 girls...pinky theme

 Kembangnya mukakuuuuuu.........adeii la. Baru sedaq ka???

 Paling suka ialah aquarium ikan air tawar. First time masuk sbb dia terletak kat hujung sekali jadi selalu
tak sampai area ni. Tempat ni terletak lepas tempat animal show tu..
Sejuk je sebab beraircon dan banyak ikan besar2.


Cantik kan background ni?cam real jeee



Baby ketidurannn


Sementara nak tunggu animal show start


Sara sangat dahaga, dalam masa sejam habih 3 botol air 500cc dikongsi anak beranak.

Sara n tapir...cute sangat

terkejut tgk kura-kura besar ni. ada volunteer team tgh cuci kura-kura

Acu gedikkks dengan ularrrr...eowwww

anak-anak harimau main airrrr...

Adekah aku sama size atau lebih  besar drpd gajah kat belakang tu???ooohhhh




Lagi 4 hari dahnakstart kerja...stress..stressssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
nk kena berpisah dgn budak bulat ni

No comments:

Our latest picture