Friday, November 9, 2012

Moving to a new place

Ok, dah selamat dapat account untuk log in pC kat office baru.
Kalau tidak, terkulat-kulat tgk orang lain punya PC.

First day reporting, boss dah bagitau you kena p Jepun utk training selama 3 minggu. Mak aiii.. dan boss suruh fly minggu ni juga. Panic sekejap sebab pikir macam mana nak uruskan anak-anak.

Merayu suruh boss postponed kan date nak ke Japan.

Alhamdulillah dapat postponed ke 26hb. So sempat la nak arrange apa-apa kan. Kalau tak, passport pon
dah mati, visa tak apply lagi. Apa boss ingat, kami ni pemegang passport Jepun ka senang-senang
nak masuk Jepun balik.

Plan awal, I fly 26hb dan husband akan fly 30hb membawa 4 orang kanak-kanak.
Tetapi, semalam... hasben cuti sebab adik dan mak datang. Dia menjaga 3 (anak sendiri)+2 anak sedara
dia jadi serik. Dia kata membazir duit je pegi pastu kena duduk kat hotel jaga anak-anak je.
Yerla, tiket dekat 9000 jugak

No comments: