Tuesday, May 3, 2011

The Gardens & Midvalley

Memandangkan hari selasa 3/5 aku ambik cuti..dan hasben pon cuti.
Plan harini ialah hantar anak pegi kindy and daycare, biar mama n abah
dating pulak yer.
Aku nyer planning nak tgk movie dan shopping serba sedikit kat
Midvalley yang sentiasa penuh dgn org kalo time weekend. hehehhe....
Utk harini hanya ada citer Thor jer. Fast 5 takde la pulak. Husband
beria nk tgk citer Fast 5 tapi tk der rezeki harini.
Sbl masuk movie, kami lunch dulu kat Midvalley, food court kat tingkat atas
tu. Teringin nk makan Pepper lunch..yumm yummmmm...teringin nk masak
camni kat rumah..agak2 berjaya tak ek?
Sementara tunggu husband ke  toilet, terserempak lak dgn teammate kat
IBM dulu, nassree tgh dating ngan wife dia. Dia pon dah balik ke Thailand.
Datang msia utk jalan2 jer...Comel wife dia, putih melepak.
Pusing2 dlm midvalley nk cari sandals utk husband...yg berkenan, tkde
size la pulak. I nk belanjer ni.Masuk the gardens, pun tkde yang berkenan
betul2....
Disebabkan julung2 kali kami dating tanpa anak2, so harini special sikit.
All my treat..aku ajak hasben p tgk muvi kat the gardens..ngehhhhhhhhhhhh.
First time ni tgk kat the gardens, harga 2 seats dia boleh dpt 10seats kalo h
ari rabu kat Alamanda GSC....
Thor....aku suke hero dia. Hahaks..muka macho giler...jalan citer dia laju
dan tak ngantuk.. suker la! Tapi citer psal mitos camni, setakat tgk syok2
jer la. Takleh ambik serious sgt..kang tersesat lak. Astaghfirullahal azim.
Next aim, hari Sabtu time daycare bukak nk bw tgk Fast 5.
Lepas layan muvi, jgn lupa solat..singgah makan (makan lagi)kat makcik
Anne's pretzels. Husband cakap yang kat Alamanda punya pretzels lagi
crunchy dan tk rasa tepung..eh..betul jugak ek. Lain2 pulak rasanya walau
pun dua2 Makcik Anne ni punya.heheh...
Masuk jusco jap, nak beli miso...susah juga nk cari miso yg tkde alcohol.
Godek punya godek ..jumpa gak la satu jenis. Beli dashi jugak.Ingat nk
buat udon..
Masuk Carrefour..cari barang. dapat 2 barang..yatta.....
Kepenatan, terus balik.

No comments: