Tuesday, June 14, 2011

Rumah baruuuuuuuuuuuuuu Aman Heights, Bukit Serdang

Akhirnya penantian hampir berakhir..yey! dah dapat VP untuk Aman Heights.
Yuhuuuuuuuuuuuuu

Minggu lepas banyak benda berlaku.
1. Tak jadi resign....
2. Cheque Am Assurance dah keluar
3. Himitsu.........tak leh annouce lagi yg ni
4. Dapat surat VP untuk Aman Heights.

Happy nya....... Ya Allah, hambamu ini bersyukur diatas segala pemberianmu.....

So Sabtu lepas, plan awalnya nak pergi ambik kunci tapi rupanya bank tk release lagi duit so,
takleh ambik kunci. End up pegi survey kitchen cabinet and wardrobe...
gulp..gulp...cantiknya tapi harga telan ayaq liur la.
Setakat ni quotation dapat....less than 10K utk dapur, and dlm 3k lebih utk master bedroom punya wardrobe.
Kena teruskan survey tapi kedai kat Kajang tu bagusla service dia...nama kedai tu Unity Design, dekat Saujana Prima Giants supermarket.
Taktau la harga dia ok ke tak sbb tak compare lagi tp service mmg bagus.

Alamak, puasa ada lagi 9 hari nk ganti...........yabeeee!

1 comment:

AmY DeaN said...

Amboi... sudah beli rumah ka? kira jadi PR Selangor la ni..
No 3 tu mcm aku tau jaa...ehehe..
Nape tak jadi resign weh?