Sunday, May 13, 2012

Dinner last Friday 4th may

Last Friday, ada 2 trainers dari Nihon datang. Train new application yang MR akan pakai.
Seminggu juga la trainers ni duduk kat Malaysia.

Memandangkan, sebelum ada Outlook Migration yang mana terlalu2 lah isogashi nye so sebagai tanda
terima kasih, customer iaitu Lilly membelanja agents.

Venue kali ni ialah buffet kat Shangri La Putrajaya.

Makanannya, aku bagi 8/10. Sedap..tapi macam tkde highlight kat mana yg paling sedap. Dessert dia mmg heaven la.. Salad bar dia pon byk sangat choices. Ada juga lauk pauk dan nasi minyak. Utk grilled section, ada beefsteak, lamb chop, udang, sotong. Ada juga steamboat section... Buah-buahan pon byk.

Oh yer, Aydan pun join jugak. Akak-akak comel la duk layan Aydan sambil mama melahap.

No comments:

Our latest picture