Friday, October 29, 2010

Aper plan esok....

Takde plan lagi. Esok nak pi mana ek?? Lusa aku plan nk p kedai Erul. Tgk perasmian spa dia yg glamer zass zass tu. Ikutkan hati nak je pagi mana2 hotel tetapi, husband aku tk cuti Ahad. Macam mana nak pegi holiday?
Ada beberapa hotel in the list yang aku plan nak singgah. Satu pun belum sempat. Sejak sbl posa ;agi duk tertangguh-tangguh. kesian aku kan?Aku ada 4 hari lg AL yang boleh dipakai sbl tamat kerja.
                Oh yer, harini aku balik kul 330 terlajak kat LDP tu ke IOI. Teringin nk beli abaya kat IOI tu..Hihih.. abaya biasa2 je buat pakai pegi office. Selesa pulak rasanya pakai abaya. Mr husband pun suka.. bukan nya tk cantik dan bergaya pun. Yang plg penting...dapat la tutup dengan lebih sempurna.

Our latest picture