Sunday, March 18, 2012

8th anniversary

Apa yang korang buat untuk anniversary korang? Untuk kami, tahun ni tak sempat nk plan apa2.
Masih berduka dengan pemergian arwah ayah mertua.

Apa-apapun, bersyukur ke hadratNya kerana dimakmurkan sepanjang perkahwinan kami yang dah pun
mencapai angka 8thn, lagi 2 thn dah nak 10 tahun anniversary. Pejam celik pejam celik, sat saja.
Dalam perkahwinan kami yang aman damai ni dah melahirkan 4 zuriat penyambung keturunan..ewahhh.

Biasa la, takkan tk besa gaduh kot..gaduh pun sikit2 je la..sebab my darling sangatlah penyabar orangnya.
(Orang kata, dulu dia kurang sabar..mujur aku kawen lepas dia dah jd penyabaq....)
People ages through experience kottt...alhamdulillah.

 Tak byk gambar yg di scan.Yang ada ni pun gambar yg ambik dengan camera phone. Maklumla, dulu
gambar pakai filem, cuci kat kedai. Yang atas ni masa lepas akad nikah, 2hari lepas tu kami bertolak balik
ke Jepun naik flight dari Changi Airport. So, kami ambik bas dari Penang ke Spore. Masa ni sangatlah bahagia, pengantin baru la katakan. Inai pon merah di jari. Orang yang jumpa pun tegur2 husband pakai inai.
Bahagianya flashback balikkkkkk kenangan. Bila sampai je Jepun, semua terkejut sebab kami dah nikah, sebab plan asalnya nak balik bertunang je.
Ok la kan, terpelihara dari maksiat. Boleh berkepit secara halal.

 Ni gambar kat masjid
Ni pulak rumah lama darling sebelum di renovate. Klasik tak tingkap kaler-kaler tu? Sentimental value wooo.


Lepas 8 tahun kawen, achievement kami
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
Aidil Ali

                                                       Ai Shahira
                                                           Yui Sara Kashfiya
                                                   Aydan Khalif

No comments: