Thursday, May 23, 2013

Bedak Arab Super Summer Cake Kokuryu


Ha...sape pernah try bedak ni?

Ini bedak Arab. Aku pun baru first time try ni tapi bedak ni memang senang nak sapu la.
Rasa ringan sangat.
Kelebihan bedak ni, bila dia dah kering...tk de kesan kotoran kena kat tudung. Takde la lagi tudung
warna ceklat ceklat kan.
Bedak ni juga ada tanda halal.
Di samping itu, bedak ni senang nak diratakan. Basahkan sponge dengan air dan sapu je.
Mula-mula akan rasa agak basah tapi lepas dia kering dan kita dah berpeluh, elok je
dia meresap.

kulitku tidakla segebu itu..tapi berjaya ditutupi oleh bedak ni.
Aku tak plan nak jual sangat pun. Cuma bila order banyak dapat harga murah. Skang ni aku ambik 3 warna je.
1. Orange blush-->sesuai untuk kulit kuning langsat untuk natural look. Gambar
aku kat atas tu pakai orange blush.
2. Russet -->untuk kulit orang Malaysia. Kalau pakai warna ni akan berikan warna putih pink-pink gitu.
3. Cherry pink-->Ini untuk yang kulit putih untuk jadikan kulit lebih gebuuuu...

Harga satu ialah RM38 (pos bayar asing)
kalau nak datang ambik kat Cyberjaya, boleh je.
5-8 Jun, aku balik Baling. Sapa nk jumpa kat Baling pun boleh.



No comments:

Our latest picture