Wednesday, May 15, 2013

Melepaskan geram

Bila kite ganbatteru buat kerja, datang awal, jaga waktu kerja.... tapi ada orang yang datang lewat selalu, rehat ikut sesedap garam dan gula, solve problems pun kurang... apa perasaan ek?

Aku memang dah lama bersabar tapi rasa macam ada limit juga la. Rasa sangat unfair. Aku bangun awal nak siapkan anak-anak, marah anak-anak kalau terlambat, minta tolong husband hantarkan anak-anak kalau dah lewat sangat....
sangat stress tau!

Aku cuba nak buat taktau tapi aku tak mampu! Dituduh jaga tepi kain orang...!!
Aku rasa nk meletopsss je

No comments:

Our latest picture