Monday, October 8, 2012

Testimoni Ostematrix

Alhamdulillah, ada customer yang bagi testimoni pasal Ostematrix. Customer ni pernah kena kemalangan. Sejak dari itu, selalu sakit lutut akibat impak kemalangan itu.
Saya suggestkan dia ambil Ostematrix dan dia juga ambil GLA untuk kesuburan dan set kecantikan/kesuburan.

Saya sendiri mengalami sakit lutut tapi taklah kronik mana. Cuma bila naik tangga agak terasa sikit ataupun time dah jalan lama-lama sambil mendukung 9kilo Aydan.
Setiap kali sujud pun lutut berbunyi walaupun tak sakit. Bila saya dah start makan Ostematrix balik, alhamdulillah... rasa macam, "Eh, lutut bunyi sekali je time sujud."

Siapa yang belum tau apa itu Ostematrix, boleh rujuk kat sini yer.

No comments: