Sunday, December 12, 2010

Concert Aidil di Krista Puncak Jalil

Ni saja nak share beberapa keping gambar yang sempat diambik masa concert aidil. Malangnya, camera aku nyer battery kong setelah ambik beberapa keping gambar itu.. adeh..tensen giler! Aku dah charge battery camera ni malam sbl tu tapi tak masuk pun.. cess cesssss.. Krista Puncak Jalil concert buat kat Kinrara Golf Club. Best sangat! Anak-anak tu pandai sangat performs dan makanan pun sodappp

 Can you spot Aidil? He was in Cowboy and Rock n Roll dance.
 4yrs old performance. the cheeky dance. Soooo adorable!
Aidil ramai penyorak, ada Chuchik and family, Tok dan Wan, Angah juga. Abah sampai lepas aidil perform.
残念でした!

No comments: