Saturday, April 23, 2011

New job in Mahindra, Cyberjaya

Alhamdulillah.... dapat kerja baru kat mahindra. Oh no..bukan aku yg pindah kerja tapi hasben ku ini. Dah setahun lebih kerja macam burung hantu, kejap siang kejap malam kat AIG, akhirnya esok dia akan pindah ke company IT kat Cyberjaya.

Perjalanan ke company baru ni haritu ingatkan dah tak jadi sebab mula2 kata dah confirm lepas interview. Lepas tu kena hold pulak....dah puas ku seranah(dalam hati je la) sebab keciwa... akhirnya dapat pulak.

Sangat2 bersyukur. Semoga kehidupan kami lebih baik.....aamin

No comments:

Our latest picture