Sunday, September 18, 2011

Announcing that I am 5months pregnant

Pagi tadi officially announced kat boss yang I dah pregnant..perut pun tk dapek nk nyorok lagi dah

1 comment:

Norhanita said...

Hai,

Awak skrg pregnant 6 bulan kan? tiba-tiba terbaca entry ni.

saya distributor suplemen Shaklee. produk ni sgt bagus. harap awak pernah dgr.

Jemput ke blog saya http://hani-dex.blogspot.com

Shaklee mempunyai set utk preggy woman dan juga breastfeeding. lain2 produk juga ada

trial pack ada disediakan bagi yg ingin mencuba.

saya tak nk ckp byk2 sebab let's the product talk by itself...kan...

sila la yek...

anyway... saya pun tgh pregnant 6 months. anak 1st dulu sy bersalin dgn Dr.Chang di Chang&Koh.

yg second ni maybe dgn Chang jugak lah... entah2 kita deliver masa lebih kurang sama... :D