Friday, September 9, 2011

Puasa anak

Masa nk sunatkan Aidil, dia kena puasa....
itulah kali pertama dia puasa dan dia punya la serik.
Sebelum ni alasan dia, "Aidil takleh puasa, aidil kurus......"

Dia berpuasa dari jam 7am sampai kul 1130pm. Ni sebab insurance lambat nk release approval.
Tangguh punya tangguh, at last pukul 730 time nak berbuka baru Aidil selamat masuk operation
theatre. Keluar dekat2 pukul 9 masih pengsan. Pukul 1130 bangun..memang kebuluran.
Telan apa yang ada..........soto ayam la, nasi beriyani la..ehehhe..
langsung tk ingat nk pantang dah.

Oh yer, anak aku tk pantang pun masa sunat. Mak dia pon tk reti pantang2 ni..ehhee...................
dari segi medical tkde istilah pantang cuma, jaga keseimbangan makanan je.
okla kalau takder allergic udang ke ketam ke. kebetulan, Aidil pon tk suka makan seafood kecuali
ikan.

No comments:

Our latest picture