Tuesday, September 27, 2011

Swimming lessons

Sejak 2,3hari lepas ni rasa syok pulak bawa budak2 turun mandi pool. Agaknyer terkesan dgn anak sedara punya gambar yg tgh giat belajar berenang.

Dari haritu ingat nk hantar Aidil pegi swimming class tapi masa sangatlah tak mengizinkan. Selalu penuh je aktiviti time weekend. Weekdays, jangan harapla. memang cukup2 masa je.

So, gigihlah lepas blk kerja, solat pastu bawa budak2 turun pool. Hari ke 3 turun pool, tanpa tunjuk ajar apa2(sbb budak2 ni penakut ayaq...memang tkleh paksa) Aidil berani masukkan kepala dalam air dan buka mata. Dah beli goggle sorang satu tapi awat tah, budak2 syok pakai goggle tu kat kepala saja. Cesh!

Kalau cuaca ok jugak petang ni, dan aku balik on time...boleh la layan pool lagi!

1 comment:

Our latest picture