Wednesday, September 19, 2012

Produksi meningkat dari 4oz ke 8oz

Bismillah

Ini saya petik dari blog http://www.anakkuwiraku.com

Dari 4oz kepada 8oz?

Ceritanya pun hampir sama dengan saya...syok bila tau yang ramai dah dapat manfaat daripada Shaklee ni. Alhamdulillah....


Ini adalah susulan cerita kak Nadiah yang telah mengamalkan pengambilan supplement yang berjaya membuktikan menstrual tidak menjejaskan penyusuan.

Ibu menerima SMS dari seorang customer ibu yang ibu kenali dengan nama Khuzaimah...Antara mesej beliau ialah:

Salam Kak N,
Sejak saya amik ESP ni kan kak, susu saya makin banyak sekali pam dapat 8 oz best betol kak. Saya bersyukur sangat Allah temukan jalan yang mudah untuk saya. Yang bestnya Kak N anak saya selsema kan sehari jek dah sihat kak....mula2 sedih gak tengok meleleh je hidung dia...besok tu dah ok dah, tapi mungkin ni semua hasil berdoa dan usaha. Apa2 tq kak N sebab sudi sharing ilmu...moga tuhan balas jasa akak.
Betol ESP mahal tapi berbaloi untuk anak...saya memang teruja baca blog akak yang memang menaikkan azam saya untuk breastfeed 2 tahun.

Buat pengetahuan semua sebelum ini Khuzaimah hanya mendapat 4 oz per sesi....sehinggakan suami beliau terkejut tak sangka boleh mendapat sebanyak 8oz kini. Alhamdulillah syukur pada Allah yang Maha Pemberi.

No comments:

Our latest picture