Sunday, March 24, 2013

Japan trip part 2

Layankan la yer cerita part 2 ni.
 Ni adalah muka suppin kata orang Jepun. Tak mekap bangun pagi nak pegi masuk office. Kenapa aku tak mekap adalah sebab beg mekap lupa bawa.
 Ini lunch depan office kat kedai sushi....yummy yummy
Ni pulak lunch day 2 depan offfice juga kat Gusto. Memang fresh la seafood nya...manissssssssss
Malam ni tido awal sebab esok mado dan anak-anak nak sampai. Kena bangun awal nak p jemput derang kat airport... oh rindu anak-anakku.

Shortcut cerita jemput anak-anak. Bangun pagi naik densha pukul 545 ke airport. Budget nak sampai pukul 7am.

Baru tau yang everytime nak masuk airport kena tunjuk mibunshoumeisho(ID). Nasib baik bawa passport.

Masa kat airport tu tersangatlah kandou tgk seorang bapak yang angkut 4 org anak dalam flight
yang full. Dah la seat kat tengah, terpisah-pisah pulak tu. Mujur juga flight tengah malam jadi sepanjang malam anak-anak tido je. Tapi memang rasanya taihen sangatla jalan dengan 4 orang budak kecik bawah 7thn ni. Baby lagi nak kendong...budak-budak pulak jenis yang suka pegi toilet.
Mujur tak ada insiden terkencing ka, termuntah ke....
Cuma masa nak lepas kastam tu Mado lupa nak confirmkan nama hotel yang aku duduk so puas
la duk momeru kastam tu.
Last-last jumpa gakusei sho tulis address university.

Masa jumpa anak-anak, masing-masing menangis sebab rindukan mama. Terus bawa balik ke hotel untuk berehat. Harini ada sabtu jadi cuti so petang nanti plan nk overnite kat rumah senpai Kak Anis.

No comments: