Sunday, March 24, 2013

Japan trip part 3

Aktiviti di rumah Kak Anis.
Kak Anis duk area Yokohama so kami naik densha je ke sana. Bird datang ambik kat eki.


Last jumpa time kak anis buat jamuan raya.
Joanne dan Tan pun ada. Dah anak 3 pun.
Punya la ramai anak-anak
Malam tu makan nasi lemak special Kak Anis masak.

Esoknya plan ke Mitsui Outlet Minami Osawa nak cari purse dan apa-apa yang patut.
On the way ke outlet,singgah taman untuk ambil gambar musim autumn.





Sampai kat outlet Adidas tengah time sale. Semua barang tambah lagi 40% off. Sempat rembat
tshirt adidas sorang selai, beg untuk letak ipad dan purse.
Lepas tu terus ke Coach outlet..rembat purse dan tag holder.
Outlet ni punya info kat sini. Boleh claim tax ye untuk tourist.

No comments:

Our latest picture