Sunday, March 24, 2013

Japan trip part 6


Tak shopping sangat pun kali ni sebab lebih banyak berjalan. Masa untuk shopping tak ada. Kawan-kawan yang datang ramai shopping periuk tfal la, barang-barang kat Daiso la, barang baby, kain cotton Jepun etc.

Aku cuma beli baju kerja sebab baju tak cukup dan cuaca sejuk so nak kena pakai baju wool.
Kasut pun dapat la sorang sepasang.
Timberland tu fuweeet

Ada satu kedai makan ni pon best..share gambar je la ek. Ni pun dekat hotel.


Ada satu hari tu tak balik lunch kat hotel sebab company ada lunch dengan big boss

No comments:

Our latest picture