Saturday, January 1, 2011

Happy New Year 2011 dan Bukit Jalil Park

Well.... I m back in KL now. Will be starting new job tomorrow. ドキドキしてます。

Sempena tahun 2011, saya ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru kepada semua. Semoga, dengan tahun baru ni, lebih banyak kejayaan yang akan kita cipta.

Aduh, Aichan pulak kena HFMD rasanya. Ada rashes kat keliling mulut tangan.

Ni nak share gambar pegi jogging kat Taman Bukit Jalil.

 Ni anak daraku tgh happy turun kat slide....sekalik tu tangan dia terkehel..............*see below pic
 Terus serabai dan pucat mukanyaaaa

Review sikit pasal Bukit Jalil Park ni. Kalau weekend memang ramai la orang pergi bawa anak-anak jogging, mak pak budak jogging.  Playground kat sini agak luas, tkde la berebut-rebut dan sesuai utk peringkat umur anak-anakku. Taman Bukit Jalil ni terletak depan Bukit Jalil Golf Club. ada juga kolam ikan disini. bersih

1 comment:

maYa said...

Kite dah pi gak..mmg best laa..hehe

Our latest picture