Monday, January 10, 2011

LUnch!

Kat mana korang selalu lunch? Adakah korang prefer cafe kat dalam office
atau makan kat kedai makan luar? Mana yang lebih murah? atau korang ni
set2 rajin yang buat bento(bekal) sendiri? Ataupun korang makan jajan je
ke, simple meals kat desk?
HArini aku keluar makan, tumpang kereta teammate, Huzairi. Best sangat dapat
jumpa dgn kawan2 dari office lama. Kami lepak kat tempat biasa kami lepak,
kat terminal bus/arena. Tapi kali ni kami p Arena sebab dekat sikit.
Aku makan, nasi, lauk ikan keli bakar dan sayur. Harga RM5.50. Teh ais RM1.50.
Memang puas hati. Semalam aku makan kat cafe office ni, lauk ayam masak merah
yang tak berapa masak dengan nasi putih dan sayur kangkung yg keras RM5.50 gak.
Seharian aku sakit kepala..........
Aku nekad, lepas2 ni taknak dah nak makan kat cafeteria office kalo caterer dia
tk bertukar. Dah la pelayan dia sume geng ha ya nun dal wau. Sangat la tak ber
selera nak makan....tolong laaaaa.Kalau iyer pun caterer non muslim, tolong la
ambik pekerja muslim 'juga' utk serve...aci tak??? AKu tak pasti la owner caterer kat
opis ni muslim or non muslim.....
Kat opis lama dulu pun macam tu gak... kenapa ekkk????

4 comments:

fieza said...

Kak Su!! Lunch dekat2 sini je ker... hehehe

madoct10 said...

td lunch kt terminal

azil.eid said...

siti kije katner??

madoct10 said...

kat HP

Our latest picture