Wednesday, January 5, 2011

Ronda-ronda Jalan TAR

Dah 1thn aku kat sini, barulah ni nak meronda jalan TAR. Last aku dtg ronda2 sini masa sbl ada anak rasanya..kot....hilang ingatan dah, byk urat putuih.
So pagi2 Rabu 5/1/2011 aku pun mengajak mr husband ke sini. Aidil pergi tadika, Sara tinggalkan kat Taska, tinggal Aichan je ikut.
Lenguh-lenguh kaki la berjalan meronda. Tak beli apa sangat pon. Nak beli tudung, haritu kat Kelantan, baru je borong tudung.
Tgh survey baju nak beli time kenduri anak sedaraku kawen. Theme color ialah biru.
Akhirnya, dapatla baju Aichan dan Sara. Susah betul nak cari baju kurung budak time bukan Raya2 ni.
Mujurla cantik dan ada less 25% lagik.
Beli telekung Aichan yang tk berapa murah tapi cute.
Beli sejadah kecik utk anak2 yg dah start belajar solat sekali sehari.
Beli tempat sangkut tudung cam yang jual kat Ikea harga RM29 tapi ku beli yg murah2 rega RM10 je.
Dapat la selai blouse muslimah*labuh, longgar...hihihi

Ada satu jubah ni, warna biru turqoise. Sangatla memikat. kalau tk jumpa yg lain akan ku rembat yang itu hujung minggu ni..hihihi

No comments:

Our latest picture