Wednesday, January 19, 2011

Masjid Rantau Panjang

Saja nak share beberapa gambar yg dah backdated.
Lepas aku berhenti dari company I, aku ada masa lebih kurang 2 minggu sebelum
start kerja baru. Jadi, dikesempatan ini, kami pun pakat2 la balik kampung
macam raya la pulak. Mr Darling pun ambik cuti panjang.
Dah balik kg tu, kami sempat la trip ke Kelantan nak p rumah MakNi kat Tanah Merah.
Dan juga plan nk shopping.
Gambar ni masa kami ke Rantau Panjang, berhenti kat masjid yang punya senibina
dari China. Menarik sangat......



Ini pulak saja nk share telekung baru yang aku beli kat Aichan.
Sejak ada telekung ni rajinla dia mengikut kami solat.
Sekarang ni seminggu sekali ada aktiviti solat jemaah di masjid dan pada
hari-hari abah tak kerja malam, anak2 kena solat jemaah at least sekali sehari.
Kalau time abah takde, mama pun berkejar nak solat, macam mana nk ajak anak2
ikut sekali.

No comments: